Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno y montaje
- 24 placas de canelones precocidas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de puerro en rodajas
-
300
g de pularda asada (sin huesos y en trozos)
nebo 300 g de pollo asado (sin huesos y en trozos) - 350 g de pechuga de pollo sin piel (cruda) en trozos de 3 cm
- 150 g de nata (35% de grasa)
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 trozo de mantequilla para engrasar
Bechamel
- 150 g de queso manchego en trozos
- 25 g de harina de repostería
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 25 g de mantequilla
- 250 g de leche
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3365 kJ / 805 kcal
- Protein
- 45.37 g
- Sacharidy
- 43.62 g
- Tuk
- 49.89 g
- Vláknina
- 3.11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas de sepia y jamón
1 godz.
Sopa de galets rellenos de foie
1h 45min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Canelones
13 Std. 30 Min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2 Std. 10 Min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45min
Butifarras frescas con puré de patatas (HESTAN CUE)
45 min
Canelones de ave Rossini
1h 40min
Buñuelos de bacalao especiados
1 godz.
Bechamel
15min
Canelones con ceps al foie
2hod. 50min
Bizcocho o coca de cuarto
1 godz.