
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno y montaje
- 24 placas de canelones precocidas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de puerro en rodajas
-
300
g de pularda asada (sin huesos y en trozos)
nebo 300 g de pollo asado (sin huesos y en trozos) - 350 g de pechuga de pollo sin piel (cruda) en trozos de 3 cm
- 150 g de nata (35% de grasa)
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 trozo de mantequilla para engrasar
Bechamel
- 150 g de queso manchego en trozos
- 25 g de harina de repostería
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 25 g de mantequilla
- 250 g de leche
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 805 kcal / 3365 kJ
- Protein
- 45.37 g
- Tuk
- 49.89 g
- Sacharidy
- 43.62 g
- Vláknina
- 3.11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canelones
13hod. 30min
Canelones con ceps al foie
2hod. 50min
Coca de trempó de verano
1hod.
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1hod. 45min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2hod. 10min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1hod. 30min
Pizza cuatro quesos
1hod. 30min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40min
Coca de puerros y beicon
1hod. 50min
Coca de recapte (Cataluña)
1hod. 15min
Bizcocho o coca de cuarto
1hod.
Canelones de ave Rossini
1hod. 40min