Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno y montaje
- 24 placas de canelones precocidas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de puerro en rodajas
-
300
g de pularda asada (sin huesos y en trozos)
nebo 300 g de pollo asado (sin huesos y en trozos) - 350 g de pechuga de pollo sin piel (cruda) en trozos de 3 cm
- 150 g de nata (35% de grasa)
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 trozo de mantequilla para engrasar
Bechamel
- 150 g de queso manchego en trozos
- 25 g de harina de repostería
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 25 g de mantequilla
- 250 g de leche
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3365 kJ / 805 kcal
- Protein
- 45.37 g
- Sacharidy
- 43.62 g
- Tuk
- 49.89 g
- Vláknina
- 3.11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canelones de ave Rossini
1h 40min
Canelones
13 Std. 30 Min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40 min
Bechamel
15min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45min
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1h 30min
Cocas de Valldemossa
1h 50min
Bizcocho o coca de cuarto
1 Std.
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 Std.
Berenjenas rellenas mallorquinas
2h 10min
Coca de trempó de verano
1 Std.