Kompatibilní verze
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 12 lonchas de beicon ahumado en lonchas
- 500 g de carne picada de pavo
- 50 g de foie mi-cuit de pato
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 huevos
- 40 g de nueces peladas
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso troceadas
- 700 g de agua
Compota de manzana
- 400 g de manzanas reineta (peladas, descorazonadas y en cuartos)
- 20 g de agua
- 10 g de zumo de lima
- 1 cucharadita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2068 kJ / 494 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 40.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fiambre de pollo con pistachos
40min
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50min
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3 Std. 20 Min
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3h 25min
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1 godz.
Tostas con bombón de salmón
2 godz. 30 min
Rollitos de pollo con salsa de guisantes
40min
Pan de carne frío con mayonesa de atún
1 godz. 20 min
Rollitos de pavo con salsa gorgonzola
50min
Galletas de sobrasada y miel
1 godz. 25 min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10 Min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min