Kompatibilní verze
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 12 lonchas de beicon ahumado en lonchas
- 500 g de carne picada de pavo
- 50 g de foie mi-cuit de pato
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 huevos
- 40 g de nueces peladas
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso troceadas
- 700 g de agua
Compota de manzana
- 400 g de manzanas reineta (peladas, descorazonadas y en cuartos)
- 20 g de agua
- 10 g de zumo de lima
- 1 cucharadita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2068 kJ / 494 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 40.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechuga de pavo rellena
45 min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1 godz.
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 godz.
Pato relleno a la navarra
3 godz. 15 min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1 godz.
Rollo de carne y queso con verduras y salsa de champiñones
1 godz. 20 min
Brochetas de bonito con salsa de ñora
1 godz.
Turrón de camembert con frutos secos
2h 15min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Pastel de salmón
2h 20min
Tartaletas de cebolla con salmón
1 godz. 15 min
Minipastel de pescado y marisco
40min