
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 12 Stück Cherrytomaten
- 7 EL Olivenöl
- 2 Prisen Zucker
- 3 ½ TL Salz und etwas mehr
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Schlagobers
- 250 g Wasser
- 10 g Steinpilze, getrocknet (siehe Tipp)
-
1 - 2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen und etwas mehr
- 4 Prisen Muskat, gemahlen
- 20 g Maisstärke
- 30 g Weißwein
- 400 g Nudeln (Tagliatelle)
- 300 g Steinpilze, frisch geputzt, in Scheiben (3 mm)
- Brunnenkresse zum Dekorieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 933 kcal / 3905 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 53 g
- Sacharidy
- 91 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Sodík
- 2608 mg
Alternativní recepty
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1hod.
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1hod. 10min
Linguine mit Garnelen
35min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1hod.
Penne mit Muscheln
1hod. 5min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1hod. 50min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Spaghetti alla "Norma"
35min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min