Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 12 Stück Cherrytomaten
- 7 EL Olivenöl
- 2 Prisen Zucker
- 3 ½ TL Salz und etwas mehr
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Schlagobers
- 250 g Wasser
- 10 g Steinpilze, getrocknet (siehe Tipp)
-
1 - 2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen und etwas mehr
- 4 Prisen Muskat, gemahlen
- 20 g Maisstärke
- 30 g Weißwein
- 400 g Nudeln (Tagliatelle)
- 300 g Steinpilze, frisch, geputzt, in Scheiben (3 mm)
- Brunnenkresse, zum Dekorieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3905 kJ / 933 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 53 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 2608 mg
Alternativní recepty
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Linguine mit Garnelen
35 Min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2h
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 Std. 10 Min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 Min
Schwarze Linguine
45min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50min
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 Min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25 Min