Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Walnüsse, ohne Schale
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Blattspinat, frisch
- 900 g Milch
- 1 geh. TL Salz
- 1 Prise Muskat, gerieben
- 20 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten und für die Butterflöckchen
- 250 g Hartweizengrieß
- 2 Eigelb
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3069 kJ / 734 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Camembert-Galettes
1h 40min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Orecchiette im Kartoffel-Kresse-Fond
40min
Steinpilzschmarrn mit Paradeisersauce
45min
Kukuruz-Pancakes mit Speck und Schwammerln
1h
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2 Std.
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 Std. 30 Min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2 Std.