Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Walnüsse, ohne Schale
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Blattspinat, frisch
- 900 g Milch
- 1 geh. TL Salz
- 1 Prise Muskat, gerieben
- 20 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten und für die Butterflöckchen
- 250 g Hartweizengrieß
- 2 Eigelb
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3069 kJ / 734 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 godz.
Ricotta-Puffer
25min
Steinpilzschmarrn mit Paradeisersauce
45 min
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1h 40min
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45 min
Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce
1h 40min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 godz.
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 godz. 30 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Gnocchi alla romana
1 godz.