
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Walnüsse, ohne Schale
- 70 g Parmesan in Stücken
- 200 g Blattspinat, frisch
- 900 g Milch
- 1 geh. TL Salz
- 1 Prise Muskat, gerieben
- 20 g Butter in Stücken und etwas mehr zum Einfetten und für die Butterflöckchen
- 250 g Hartweizengrieß
- 2 Eigelb
- 100 g Gorgonzola in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 734 kcal / 3069 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 61 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Steinpilzschmarrn mit Paradeisersauce
45min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1hod. 15min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1hod.
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2hod.
Basilikum-Nocken-Auflauf
1hod.
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2hod.
Gnocchi alla romana
1hod.
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2hod. 30min
Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce
1hod. 40min
Polenta mit Spinat und Käse
1hod.
Spinat-Käse-Spätzle
20min