Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 15 g Olivenöl
- 130 g Blattspinat, frisch, grobe Stiele entfernt
-
180
g Ricotta
nebo 180 g Quark, 20% Fett - 1 Ei
- 60 g Sahne
- 1 Prise Muskat, gerieben
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1061 kJ / 255 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 Std. 30 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 Std. 50 Min
Kürbisquiche
2sa 5 dk
Couscous-Taler mit Cranberrys
1 Std.
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 Min
Kartoffel-Blinis mit Tomaten-Avocado-Salsa und Meerrettichdip
45 Min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25 min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 Std. 30 Min