Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Olivenöl, zum Einfetten
- 150 g Karotten
- 150 g Fenchel (kleine Knolle)
- 5 Eier (Größe M)
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr für den Ricotta und zum Bestreuen
-
1
TL gelbe Currypaste
nebo 1 TL rote Currypaste - 200 g Ricotta
- 500 g Wasser
- Rucola, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1882 kJ / 450 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1h 10min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40min
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1 godz. 20 min
Wurzel-Tortilla
1 Std.
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1h 40min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 min
Ricotta-Puffer
25 min
Lachsforelle auf Orangen-Sauerkraut
55 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.