
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser lauwarm
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 300 g Tomaten frisch oder aus der Dose
- 1 ½ TL Salz
- 2 - 3 Blätter Basilikum in Streifen
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 248 kcal / 1035 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Pizza Vier Jahreszeiten
1hod. 30min
Pizza Margherita
1hod. 35min
Pizza Frescolina
1hod. 40min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1hod. 45min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1hod. 25min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1hod. 10min
Paprika-Pizza
1hod. 55min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4hod.
Pizza Margherita mit Bier
2hod. 10min
Pizza auf römische Art
1hod. 40min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1hod. 40min