Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 300 g Tomaten, frisch oder aus der Dose
- 1 ½ TL Salz
- 2 - 3 Blätter Basilikum, in Streifen
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1035 kJ / 248 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Pizzette "Tricolore"
1h 30 min
Pizza Frescolina
1h 40 min
Pizza Margherita
1 Std. 35 Min
Tomatensauce
30 min
Frittierte Mini-Pizzen
2 godz.
Paprika-Pizza
1h 55min
Rom - Pizzataler
1h 30 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Pizza auf römische Art
1h 40 min
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40 min