Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, kleine, bzw. große halbiert, mit Schale
- 300 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, in feinen Ringen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 4 Eier
- 40 g Butter
- 2 TL Salz
- 3 Prisen Muskat
- 250 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 15 g Speisestärke
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kräutersalz
- 100 g Cherry-Tomaten
- 200 g Frischkäse
- 50 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1237 kJ / 296 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Porree-Feta-Tarte
2u.
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Paprika-Oliven-Tortilla
1 Std. 20 Min
Grünkohltarte
2u.
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1u. 30min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Spinat-Schafskäse-Turm
1u. 10min
Porreewähe
1h 15min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min