Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tarteboden
- ½ TL Fenchelsamen
-
150
g Weizenkörner
nebo 150 g Dinkelkörner - 75 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 50 g Wasser
Belag
- 30 g Butter
- 300 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 200 g Crème légère, 15% Fett
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale in dünnen Zesten abgeschält
- 400 g Wasser
- 35 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2123 kJ / 509 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 Std. 45 Min
Spinat-Pistazien-Flans
35 Min
Frühlingstarte
1h 40min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Spargel-Quiche
1h 10min
Käse-Tomaten-Quiche
1h 20 phút
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20 phút
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Spinat-Empanada
1h
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min