Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tarteboden
- ½ TL Fenchelsamen
-
150
g Weizenkörner
nebo 150 g Dinkelkörner - 75 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 50 g Wasser
Belag
- 30 g Butter
- 300 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 200 g Crème légère, 15% Fett
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale in dünnen Zesten abgeschält
- 400 g Wasser
- 35 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2123 kJ / 509 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1 godz. 20 min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Spargel-Quiche
1 godz. 10 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25min
Vollkorn Mangold-Quiche
1 godz. 30 min
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min.
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min