Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Eier (Kl. M), getrennt
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Milch
- 120 g Buchweizen-Mehl
- ½ TL Backpulver
- 1 Prise Zucker
- 8 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 40 g Butter
- 80 g Gewürzgurken, abgetropft, in Stücken, ca. 3 EL Sud aufgefangen
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 4 EL Weißweinessig
- 1 TL Senf, scharf
- 5 EL Pflanzenöl
- 100 g Babyspinat
- 150 g Emmentaler, in Würfeln (1 cm)
- 3 Tomaten, in Scheiben
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2492 kJ / 595 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza mit Kartoffelteig
8óra
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Gefüllte Auberginen
1h
Buchweizen-Knabberstangen
2h
Roggentarte mit roten Linsen
2h
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1h 10min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1u. 5min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1h 25min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2h
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1h 40min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1h 25min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1h 20min