Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 10 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
-
⅓
Würfel Hefe (15 g)
nebo ½ Pck. Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 70 g Wasser
- 80 g Vollmilch
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 20 g Sultaninen
- Wasser zum Einweichen
-
50
g Provolone (italienischer Schnittkäse), in Stücken (2 cm)
nebo 50 g Gouda - 400 g Wasser
- 300 g Mangold, ganze Blätter
- 1 frische Chili, nach Wunsch entkernt
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- ½ - 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 429 kJ / 102 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 Min
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1 Std.
Rüben-Dinkel-Galette
2 Std.
Gemüsepastete in Filoteig
1 Std. 20 Min
Vegane Käferbohnen-Burger
1h 45 min.
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1 Std. 20 Min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 Std. 30 Min
Kichererbsen-Reis-Laibchen mit Ofenkürbis und Labneh
1 Std. 30 Min
Erdäpfel-Gnocchi
1 Std. 50 Min
Gemüse-Lasagne
2 Std.
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1 Std. 20 Min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1 Std.