Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 10 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
-
⅓
Würfel Hefe (15 g)
nebo ½ Pck. Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 70 g Wasser
- 80 g Vollmilch
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 20 g Sultaninen
- Wasser zum Einweichen
-
50
g Provolone (italienischer Schnittkäse), in Stücken (2 cm)
nebo 50 g Gouda - 400 g Wasser
- 300 g Mangold, ganze Blätter
- 1 frische Chili, nach Wunsch entkernt
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- ½ - 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 429 kJ / 102 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1 godz. 45 min
Gemüsepastete in Filoteig
1 godz. 20 min
Endivien-Blätterteig-Taschen mit Balsamico
1h 15min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Tofu-Burger
1 godz. 30 min
Fenchel-Pakora
30 min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1h 25min
Spinat-Schafskäse-Turm
1 godz. 10 min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min
Salat mit Kroketten
1 godz. 10 min
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1 godz. 45 min
Pide mit Spinatfüllung
1h 15min