Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Hafermilch
- 1 Packung Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)
- 110 g Feinkristallzucker
- 1 EL Rum (volitelně)
- 200 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 120 g vegane Margarine, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Wasser, kalt
- 350 - 400 g frische Pfirsiche
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 849 kJ / 203 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Spinat-Tomaten-Quiche
1 godz. 45 min
Birnen-Schokoladen-Törtchen im Glas (vegan)
1h 30min
Würzige Muffins mit Gurkendip (vegan)
50min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 godz.
Vegane Paprika-Tarte
2h
Mandelsahne
5min
Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
1h 10min
Schokoladentarte (vegan)
9 godz. 45 min
Himbeer-Pfirsich-Torte
4 Std.
Waffeln mit Erdbeerragout (vegan)
35min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1h 10min
Veganer Marmorkuchen
1 Std. 20 Min