Zařízení & příslušenství
南薑椰汁雞湯
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
椰奶400 克
-
南薑 斜切片(每片厚約0.5公分)5 片
-
新鮮檸檬香茅 取白色根部,切段(約5公分),拍裂2 根
-
帶皮雞小腿300 克
-
椰糖5 克
-
紅蔥頭8 顆
-
水500 克
-
150 克 新鮮草菇新鮮蠔菇12 片
-
新鮮紅辣椒 切片2 根
-
魚露20 克
-
檸檬葉5 片
-
檸檬汁30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19 g
Kalorie
1590 kJ /
380 kcal
Tuk
30.8 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
10.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A-TY 泰國媽媽味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan