南薑椰汁雞湯

南薑椰汁雞湯

4.7 9 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 椰奶
    400 克
  • 南薑 斜切片(每片厚約0.5公分)
    5 片
  • 新鮮檸檬香茅 取白色根部,切段(約5公分),拍裂
    2 根
  • 帶皮雞小腿
    300 克
  • 椰糖
    5 克
  • 紅蔥頭
    8 顆
  • 500 克
  • 新鮮蠔菇
    12 片
    150 克 新鮮草菇
  • 新鮮紅辣椒 切片
    2 根
  • 魚露
    20 克
  • 檸檬葉
    5 片
  • 檸檬汁
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19 g
Kalorie 1590 kJ / 380 kcal
Tuk 30.8 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 10.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...