鹽滷豆腐
TM5 TM6

鹽滷豆腐

3.6 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
  • 1200 克 水
  • 2 茶匙 鹽滷 (液體,約10克)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
750.3 kJ / 179.5 kcal
Protein
17.8 g
Sacharidy
16.4 g
Tuk
7.8 g
Vláknina
7.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty