鹽滷豆腐

鹽滷豆腐

3.6 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 45min.
4 人份

Suroviny

  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    200 克
  • 1200 克
  • 鹽滷 (液體,約10克)
    2 茶匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.8 g
Kalorie 750.3 kJ / 179.5 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 7.2 g
Sacharidy 16.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...