冬瓜海帶湯、鮮菇豆腐&清蒸花素

冬瓜海帶湯、鮮菇豆腐&清蒸花素

4.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

清蒸花素
  • 紅蘿蔔 切片(厚約0.2公分)
    50 克
  • 綠花椰菜 去梗、取小朵
    100 克
  • 新鮮黑木耳 去蒂頭,切片
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 香油
    1 大匙
鮮菇豆腐
  • 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、雪白菇),去根部、切段
    80 克
  • 素蠔油
    30 克
  • 雞蛋豆腐 (約1盒),切片
    300 克
  • 枸杞 以清水稍微沖洗
    1 茶匙
冬瓜海帶湯
  • 老薑 切片
    20 克
  • 冬瓜 去皮去籽、切片(厚約1.5公分)
    500 克
  • 海帶結 以清水稍微沖洗
    50 克
  • 800 克
  • 米酒
    100 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8 g
Kalorie 465.4 kJ / 111.2 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...