
Zařízení & příslušenství
Hovězí mini tartar
Příprava 10min.
Celkový 10min.
20 kusů
Suroviny
-
40 gramů jarních cibulek cca 2 svazky, na kolečka
-
5 - 6 snítků čerstvé petržele plus 20 snítek navíc na ozdobu
-
250 gramů hovězí svíčkové 4 cm velké kosty
-
1 žloutek
-
4 špetky černého pepře, mletého
-
1 polévková lžíce kečupu
-
1 čajová lžička dijonské hořčice plus trochu navíc
-
8 - 10 kapek tabasca
-
½ - 1 čajová lžička worcesterové omáčky
-
½ - 1 čajová lžička citrónové šťávy
-
20 gramů kaparů, nakládaných
-
10 plátků toustového chleba opečeného, nakrájeného na čtvrtiny
-
100 gramů sýru na plátky, nakrájený na trojúhelníčky
-
3 nakládané okurky na kolečka
-
1 čajová lžička soli na posypání
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
76 kcal /
318 kJ
Protein
6 g
Tuk
3.03 g
Sacharidy
6.22 g
Vláknina
0.38 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Orientální marináda
5min
Avokádovo-bazalkový dip
20min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min
Klobásové mumie
1hod. 10min
Tatarský biftek
5min
Steaková omáčka
25min
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1hod. 30min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min
Barbecue whisky omáčka
20min
Šumivé jahody
5min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min