Zařízení & příslušenství
Hovězí mini tartar
Příprava 10min.
Celkový 10min.
20 kusů
Suroviny
-
40 gramů jarních cibulek cca 2 svazky, na kolečka
-
5 - 6 snítků čerstvé petržele plus 20 snítek navíc na ozdobu
-
250 gramů hovězí svíčkové 4 cm velké kosty
-
1 žloutek
-
4 špetky černého pepře, mletého
-
1 polévková lžíce kečupu
-
1 čajová lžička dijonské hořčice plus trochu navíc
-
8 - 10 kapek tabasca
-
½ - 1 čajová lžička worcesterové omáčky
-
½ - 1 čajová lžička citrónové šťávy
-
20 gramů kaparů, nakládaných
-
10 plátků toustového chleba opečeného, nakrájeného na čtvrtiny
-
100 gramů sýru na plátky, nakrájený na trojúhelníčky
-
3 nakládané okurky na kolečka
-
1 čajová lžička soli na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
6 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tuk
3.03 g
Vláknina
0.38 g
Sacharidy
6.22 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Marinované krevety
1 h 10 min
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40 min
Pomalu vařené kuře Alfredo s těstovinami
3 h 35 min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 h
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Treska na thajský způsob
2 h 40 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 h 20 min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28 h 15 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 h 20 min
Tatarský biftek
5 min