Zařízení & příslušenství
Hovězí mini tartar
Příprava 10min.
Celkový 10min.
20 kusů
Suroviny
-
40 gramů jarních cibulek cca 2 svazky, na kolečka
-
5 - 6 snítků čerstvé petržele plus 20 snítek navíc na ozdobu
-
250 gramů hovězí svíčkové 4 cm velké kosty
-
1 žloutek
-
4 špetky černého pepře, mletého
-
1 polévková lžíce kečupu
-
1 čajová lžička dijonské hořčice plus trochu navíc
-
8 - 10 kapek tabasca
-
½ - 1 čajová lžička worcesterové omáčky
-
½ - 1 čajová lžička citrónové šťávy
-
20 gramů kaparů, nakládaných
-
10 plátků toustového chleba opečeného, nakrájeného na čtvrtiny
-
100 gramů sýru na plátky, nakrájený na trojúhelníčky
-
3 nakládané okurky na kolečka
-
1 čajová lžička soli na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
6 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tuk
3.03 g
Vláknina
0.38 g
Sacharidy
6.22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min.
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3hod. 40min.
Croquembouche s pomerančovým krémem a čokoládou
10hod.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20min.
Tatarský biftek
5min.
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1hod. 5min.
Thai Burger
30min.
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Žádné hodnocení
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28hod. 15min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Marinované krevety
1hod. 10min.