Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů jarních cibulek, cca 2 svazky, na kolečka
- 5 - 6 snítků čerstvé petržele plus 20 snítek navíc na ozdobu
- 250 gramů hovězí svíčkové, 4 cm velké kosty
- 1 žloutek
- 4 špetky černého pepře, mletého
- 1 polévková lžíce kečupu
- 1 čajová lžička dijonské hořčice plus trochu navíc
- 8 - 10 kapek tabasca
- ½ - 1 čajová lžička worcesterové omáčky
- ½ - 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 10 plátků toustového chleba, opečeného, nakrájeného na čtvrtiny
- 100 gramů sýru, na plátky, nakrájený na trojúhelníčky
- 3 nakládané okurky na kolečka
- 1 čajová lžička soli na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 6.22 g
- Tuk
- 3.03 g
- Vláknina
- 0.38 g
Alternativní recepty
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 Min
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3h
Růžovo-zelené roládky
2h 30 min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 Min
Paštika s tuňákem a lososem
12u. 10min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1h 5min
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1h 15min
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13 godz.
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Tatarský biftek
5min
Karlovarské knedlíky
50min