Zařízení & příslušenství
Hovězí mini tartar
Příprava 10min.
Celkový 10min.
20 kusů
Suroviny
-
40 gramů jarních cibulek cca 2 svazky, na kolečka
-
5 - 6 snítků čerstvé petržele plus 20 snítek navíc na ozdobu
-
250 gramů hovězí svíčkové 4 cm velké kosty
-
1 žloutek
-
4 špetky černého pepře, mletého
-
1 polévková lžíce kečupu
-
1 čajová lžička dijonské hořčice plus trochu navíc
-
8 - 10 kapek tabasca
-
½ - 1 čajová lžička worcesterové omáčky
-
½ - 1 čajová lžička citrónové šťávy
-
20 gramů kaparů, nakládaných
-
10 plátků toustového chleba opečeného, nakrájeného na čtvrtiny
-
100 gramů sýru na plátky, nakrájený na trojúhelníčky
-
3 nakládané okurky na kolečka
-
1 čajová lžička soli na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
6 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tuk
3.03 g
Vláknina
0.38 g
Sacharidy
6.22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 Min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min
Směs koření nasi goreng
Keine Bewertungen
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Keine Bewertungen
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40 Min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 Std. 30 Min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Šunková rolka
20 Min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Tatarský biftek
5 Min