Zařízení & příslušenství
Hovězí mini tartar
Příprava 10min.
Celkový 10min.
20 kusů
Suroviny
-
40 gramů jarních cibulek cca 2 svazky, na kolečka
-
5 - 6 snítků čerstvé petržele plus 20 snítek navíc na ozdobu
-
250 gramů hovězí svíčkové 4 cm velké kosty
-
1 žloutek
-
4 špetky černého pepře, mletého
-
1 polévková lžíce kečupu
-
1 čajová lžička dijonské hořčice plus trochu navíc
-
8 - 10 kapek tabasca
-
½ - 1 čajová lžička worcesterové omáčky
-
½ - 1 čajová lžička citrónové šťávy
-
20 gramů kaparů, nakládaných
-
10 plátků toustového chleba opečeného, nakrájeného na čtvrtiny
-
100 gramů sýru na plátky, nakrájený na trojúhelníčky
-
3 nakládané okurky na kolečka
-
1 čajová lžička soli na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
6 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tuk
3.03 g
Vláknina
0.38 g
Sacharidy
6.22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min.
Vejce se žampiónovou náplní
40min.
Růžovo-zelené roládky
2hod. 30min.
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min.
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
2hod. 30min.
Šunkové rolky s rukolou
30min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Tatarský biftek
5min.
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Caesar salát s kuřecím masem
50min.