Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citrón, nejlépe bio
- 100 gramů másla, pokojové teploty
- 120 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 120 gramů majonézy
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů uzeného lososa, bez kůže, natrhaného na kousky
- 20 gramů kaparů, nakládaných, podle chuti, propláchnutých a okapaných
- 1 polévková lžíce čerstvého kopru, nasekaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1688 kJ / 403 kcal
- Protein
- 12.83 g
- Sacharidy
- 4.62 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomazánka z uzené makrely
15min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Pomazánka z kozího sýra
10min
Tuňákové máslo s kapary
5min
Kaparová pomazánka se sardinkami
5min
Šunkové rolky s rukolou
30min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min
Lahůdková rybí pomazánka
5min