Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 gramů extra panenského olivového oleje
- 50 gramů hrubozrnné hořčice
- 50 gramů balzamikového octa
- 2 čajové lžičky cukru (volitelně)
- 2 polévkové lžíce směsi bylinek, sušených (např. bazalka, oregáno, tymián, rozmarýn)
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 8 porcí
- Kalorie
- 9420 kJ / 2249 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 245 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Rizoto s parmazánem
30min
Italské bylinkové máslo
5 min
Zálivka vinaigrette
5 min
Krém Saint-Germain
50min
Caesar salát s kuřecím masem
50min
Ančovičkové máslo
4 godz. 20 min
Listový salát s jablky a čedarem
25min
Chutney z červené cibule
1hod. 10min
Pomazánka z lilku
45 min
Jogurtový dresink
5 min
Calzone se šunkou a rajčaty
2h 50 min
Polévka z pečené dýně
50min