Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 gramů extra panenského olivového oleje
- 50 gramů hrubozrnné hořčice
- 50 gramů balzamikového octa
- 2 čajové lžičky cukru (volitelně)
- 2 polévkové lžíce směsi bylinek, sušených (např. bazalka, oregáno, tymián, rozmarýn)
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 8 porcí
- Kalorie
- 9420 kJ / 2249 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 245 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Ledový salát s hovězím masem
35 Min
Jahodová granola s mátou
Žádné hodnocení
Dresink s vejci a bylinkami
10 Min
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4 Std. 20 Min
Krém Saint-Germain
50 Min
Základní zálivka
5 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 Std.
Jogurtový dip
5 Min
Jogurtový dresink
5 Min
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15 Min
Zálivka vinaigrette
5 Min
Caesar salát s kuřecím masem
50 Min