Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 gramů extra panenského olivového oleje
- 50 gramů hrubozrnné hořčice
- 50 gramů balzamikového octa
- 2 čajové lžičky cukru (volitelně)
- 2 polévkové lžíce směsi bylinek, sušených (např. bazalka, oregáno, tymián, rozmarýn)
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 8 porcí
- Kalorie
- 9420 kJ / 2249 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 245 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Focaccia s cibulí
2h 20min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Červená thajská kari pasta
15 min
Krém Saint-Germain
50 Min
Olivová tapenáda
5 min
Slaný koláč Quiche Lorraine
50 Min
Závitky NEM
1 Std. 5 Min
Profiterolky
2 godz. 15 min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 min
Jogurtový dresink
5 min
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15 min
Bazalkové pesto
10 Min