Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g batata cortada em pedaços
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 250 g curgete cortada em pedaços
- 350 g cebola cortada em pedaços
- 150 g leite em pó para lactentes preparado
- 1 folha de louro
- 100 g filetes de bacalhau fresco cortado em pedaços
- 10 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 155 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de pera
15 Min
4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo
45 min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 min
O 1º puré de pescada
30 min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30 min
Puré de cenoura e batata
30 min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40 min
Arroz de peru com nabiças
35 min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 min
O 1º puré de carne
30 min