Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo Emmental
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 200 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos
- 200 g carne de porco s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos
- 40 g vinho branco
- 150 g polpa de tomate
- 1 folha de louro
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g brócolos cortados em pedaços pequenos
- 200 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1417.3 kJ / 338.8 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 922.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 godz. 10 min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 godz. 30 min
Menu: Atum em molho de tomate com arroz e Doce de pêssego com bolacha
45min
Omelete proteica
30min
Ervilhas com presunto e ovo - Frango com molho de mostarda e legumes
45min
Empadão de atum
1 godz. 10 min
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Žádné hodnocení
Quiche de presunto e camembert
1h
Arroz de frango
50min
Jardineira de frango
35min
Coxas de frango com puré de cenoura
8 godz. 45 min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min