Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo Emmental
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 200 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos
- 200 g carne de porco s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos
- 40 g vinho branco
- 150 g polpa de tomate
- 1 folha de louro
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g brócolos cortados em pedaços pequenos
- 200 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1417.3 kJ / 338.8 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 922.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango no forno
35min
Salada de grão e bacalhau
1h
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1hod. 10min
Salmão no forno com tomate seco
30min
Arroz de frango
50 min
Empadão de peru
1h 55 min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35min
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40min
Empadão enrolado
1h 30min
Empadão de couve-flor
1h 35 phút
Almôndegas com legumes estufados
45 min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min