Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo Emmental
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 200 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos
- 200 g carne de porco s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos
- 40 g vinho branco
- 150 g polpa de tomate
- 1 folha de louro
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g brócolos cortados em pedaços pequenos
- 200 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1417.3 kJ / 338.8 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 922.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de cenoura e lombinhos com manteiga aromatizada
1h
Frango à Gomes de Sá
1 godz. 20 min
Gratinado de legumes e queijo
45min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min
Empadão de frango com caril
1h 15min
Arroz de cenoura
30min
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1 Std. 10 Min
Arroz de frango
50 min
Arroz de ervilhas com salsichas
30min
Bacalhau à Conde da Guarda
1 Std. 10 Min
Fusilli com frango no forno
35min