
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 300 g abóbora cortada em pedaços
- 380 g tomate em pedaços
- 5 pés de hortelã só as folhas
- 500 g água
- 300 g couve-flor
- ½ c. chá de sal
- 10 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 66.6 kcal / 278.5 kJ
- Protein
- 2.6 g
- Tuk
- 2.1 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Sodík
- 219.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de abóbora e maçã
30min
Sopa de ervilhas com hortelã
20min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45min
Sopa de brócolos
15min
Sopa fria de cenoura e gengibre
55min
Creme de ervilhas
40min
Creme de chuchu e funcho
40min
Creme de abóbora e tomate
35min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Sopa de cenoura e pera
1hod.
Creme de abóbora e hortelã
40min
Creme de espinafres
40min