Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g feijão encarnado seco
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 350 g curgete cortada em pedaços
- 120 g nabiças cortadas em pedaços pequenos
- 500 g água
- ½ c. chá de sal
- 10 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 329.7 kJ / 78.8 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 230.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30 Min
Sopa de feijoca com agrião
40 Min
Sopa de feijão frade com coentros
30 Min
Sopa de feijão-frade com nabiças
40 Min
Sopa de nabiças e feijão branco
35 Min
Aveludado de agrião
35 Min
Sopa de grão com espinafres
40 Min
Sopa de agriões
40 Min
Sopa de espinafres e cotovelinhos
35 Min
Sopa de agrião
35 Min
Sopa de nabiças
35 Min
Sopa de grão e coentros
40 Min