Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di latte + q.b.
- 50 g di acqua
-
10
g di malto di orzo
nebo 10 g di miele - 15 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 1 uovo
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di sale
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 1 tuorlo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veneziane
2 godz. 40 min
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min
Mantovanine
2sa 45 dk
Brioches senza burro
4h
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2óra 30p
Biscotti zaeti
55 Min
Pane di patate
3h
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Nodini mediterranei
3h 50min
Zaleti
1h
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Brioche morbide molisane
7h