Risotto con espárragos y chirlas

Risotto con espárragos y chirlas

3.0 3 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 45min
4 raciones

Suroviny

  • de almejas frescas (puestas en remojo en agua con sal durante 2 horas)
    1000 g
  • de espárragos verdes sin la parte leñosa
    1 manojo
  • de agua
    500 g
  • de cebolla
    40 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de arroz de grano redondo
    320 g
  • de vino blanco seco
    100 g
  • de caldo de verduras caliente
    600 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de perejil fresco picado
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 339 kcal / 1417 kJ
Protein 17.72 g
Tuk 2.17 g
Sacharidy 62.16 g
Vláknina 2.11 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...