Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de almejas frescas (puestas en remojo en agua con sal durante 2 horas)
- 1 manojo de espárragos verdes sin la parte leñosa
- 500 g de agua
- 40 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco seco
- 600 g de caldo de verduras caliente
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1417 kJ / 339 kcal
- Protein
- 17.72 g
- Sacharidy
- 62.16 g
- Tuk
- 2.17 g
- Vláknina
- 2.11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25 Min
Risotto
30 Min
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50 Min
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1h
Lasaña al pesto con patatas y judías verdes
1h 30min
Risotto al limón
25 Min
Arroz caldoso con mejillones
50 Min
Risotto con manzana y boletus
30 Min
Risotto a la milanesa
30 Min
Risotto con boletus
30 Min
Risotto con calabacín y langostinos
55min
Risotto con setas a la cerveza
40 λεπτ.