Risotto con espárragos y chirlas

Risotto con espárragos y chirlas

3.3 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

  • 1000 g de almejas frescas (puestas en remojo en agua con sal durante 2 horas)
  • 1 manojo de espárragos verdes sin la parte leñosa
  • 500 g de agua
  • 40 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 100 g de vino blanco seco
  • 600 g de caldo de verduras caliente
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 17.72 g
Kalorie 1417 kJ / 339 kcal
Tuk 2.17 g
Vláknina 2.11 g
Sacharidy 62.16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...