Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 250 g de berenjena en rodajas de 1 cm
- 250 g de calabacín en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 chiles rojos frescos sin semillas (peperoncino)
- 2 dientes de ajo
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 6 hojas de salvia fresca limpias y secas
- 1 cucharadita rasa de orégano seco
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de sidra
- 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 ramitas de hierbabuena fresca (solo las hojas, limpias, secas y picadas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas al ajillo
50 Min
Pimientos agridulces
1h 5min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 Std. 30 Min
Berenjenas confitadas
35 min
Alcachofas a la romana
50 Min
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Aperitivo de Piamonte
25 Min
Verduras escabechadas
12 Std. 30 Min
Alcachofas en aceite
1h 40 min
Berenjenas con salsa de miso
50 Min
Pak choi salteado
10 Min
Bacalao a la veneciana con polenta
45 Min