Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 250 g de berenjena en rodajas de 1 cm
- 250 g de calabacín en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 chiles rojos frescos sin semillas (peperoncino)
- 2 dientes de ajo
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 6 hojas de salvia fresca limpias y secas
- 1 cucharadita rasa de orégano seco
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de sidra
- 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 ramitas de hierbabuena fresca (solo las hojas, limpias, secas y picadas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de verduras troceadas
10 Min
Alcachofas en aceite
1h 40min
Ensalada de primavera con huevos poché
25 Min
Áspic de verduras y huevo
4 Std.
Jardinera de verduras en vinagre
984 godz.
Calabacín encurtido en aceite
3 Std. 20 Min
Aperitivo de Piamonte
25 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Alcachofas a la romana
50 Min
Cassata siciliana
6h 30min
Kimchi de verduras
48 Std.
Pak choi salteado
10 Min