![Panecillos de centeno y cerveza negra Panecillos de centeno y cerveza negra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78BEBB4C-A114-4750-905B-7DCCB540F5D6/Derivates/FAD3A1F3-FA99-4798-9B48-56DD3F655CFA.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g de cerveza negra a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de centeno
- 40 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 973 kJ / 233 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 42.7 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Pan integral con muesli
4 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30 phút
Pan rústico
2h
Pan de aceitunas
3h
Pan plano de centeno
2 Std. 10 Min
Pan de café con pasas
2 Std. 45 Min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 Std. 30 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.