
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 750 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 200 g de polenta (1 minuto de cocción)
Bacalao
- 1 diente de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 130 g de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
- 600 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 1500 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 398 kcal / 1664 kJ
- Protein
- 30.63 g
- Tuk
- 28.68 g
- Sacharidy
- 4.33 g
- Vláknina
- 5.77 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de tomate
40 min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Puré de patata
50 min
Ñoquis de patata
50 min
Carré de cerdo a la parrilla con cebolla caramelizada y manzanas
3 godz.
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 min
Lasaña al pesto con patatas y judías verdes
1 godz. 30 min
Berenjenas y calabacines marinados
1 godz. 30 min
Cassata siciliana
6 godz. 30 min
Crumble de pera con chocolate
25 min
Gratinado de bacalao y bechamel
50 min
Crumble de manzana y frambuesas
1 godz. 15 min