![Bacalao a la veneciana con polenta Bacalao a la veneciana con polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9B3FBF7C-FCBF-4008-B62B-AE072649C64A/Derivates/81DA1CE5-2781-4585-88A5-D0A1256CC1EC.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 750 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 200 g de polenta (1 minuto de cocción)
Bacalao
- 1 diente de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 130 g de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
- 600 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 1500 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1664 kJ / 398 kcal
- Protein
- 30.63 g
- Sacharidy
- 4.33 g
- Tuk
- 28.68 g
- Vláknina
- 5.77 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz criollo
45min
Curry de pollo con espinacas
1h
Espinacas a la crema con huevos poché
35 Min
Pizza margarita
1h 45min
Lentejas con foie escabechado
33h 30min
Pizza de remolacha y kale
2h 30min
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25 Min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Sabayón
15 min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1 Std. 20 Min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 Min