野菇雞湯
TM6 TM5

野菇雞湯

4.7 ( 10 hodnocení )

Suroviny

  • 10 克 油
  • 15 克 薑 切片
  • 200 克 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊
  • 200 克 帶皮帶骨雞腿肉 , 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水
  • 1300 克 水
  • 10 克 枸杞
  • 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
  • 5 克 香油 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
154.6 kcal / 646.4 kJ
Protein
8.6 g
Tuk
48 g
Sacharidy
3.1 g
Vláknina
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty