Zařízení & příslušenství
野菇雞湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊200 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水200 克
-
水1300 克
-
枸杞10 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
香油 (volitelně)5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.6 g
Kalorie
646.4 kJ /
154.6 kcal
Tuk
48 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
3.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan