野菇雞湯

野菇雞湯

4.7 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊
    200 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水
    200 克
  • 1300 克
  • 枸杞
    10 克
  • 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 香油 (volitelně)
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.6 g
Kalorie 646.4 kJ / 154.6 kcal
Tuk 48 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 3.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...