Couscous Risotto with Fennel and Salmon

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.9 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • leeks sliced in half moons (¼ in)
    5 oz
  • fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
    5 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • Israeli couscous
    9 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • vegetable stock
    18 oz
  • fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed
    12 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • lemon cut in wedges
    1
  • cracked black pepper to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 873 mg
Protein 22 g
Kalorie 1611 kJ / 385 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...