Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh mint, leaves only
- 70 g olive oil
- 350 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 700 g lamb shoulder meat, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g balsamic vinegar
- 125 g Greek yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2888 kJ / 690 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 55.3 g
Alternativní recepty
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Chicken Étouffée
45 Min
One-pot Moussaka
30 Min