Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh mint, leaves only
- 70 g olive oil
- 350 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 700 g lamb shoulder meat, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g balsamic vinegar
- 125 g Greek yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2888 kJ / 690 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 55.3 g
Alternativní recepty
Lamb Keema with Peas
1h
Quick Lamb Dhansak
50min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Seafood Korma
40min
Quick Lamb Dhansak
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Keralan Fish Curry
30min
Prawn Curry
30min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min