Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh mint, leaves only
- 70 g olive oil
- 350 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 700 g lamb shoulder meat, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g balsamic vinegar
- 125 g Greek yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2888 kJ / 690 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 55.3 g
Alternativní recepty
Prawn Saganaki
35min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
One-pot Moussaka
30min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Keralan Fish Curry
30min