
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 100 g di mandorle
- 50 g di albicocche secche denocciolate
- 100 g di olio di cocco
- 100 g di sciroppo di agave
- 30 g di amaranto soffiato
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
Crema
- 200 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia a pezzi
- 480 g di pesche in scatola tagliate a metà sgocciolate (peso netto) e il loro succo
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
- 800 g di tofu vellutato sgocciolato, a pezzi
- 200 g di margarina vegetale, a pezzi
- 4 cucchiaini di agar agar (vedere consigli)
- 30 g di amido
Glassa ai lamponi
- 70 g di zucchero
- 750 g di lamponi
- 2 bustine di glassa di zucchero rossa
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kcal / 2137 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella farcita allo yogurt
2hod.
Crostata Arlecchino
1hod.
Caldo poblano
35min
Torta cupcake
40min
Budini al cocco al vapore
40min
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1hod. 10min
Torta raw di mele e frutti di bosco
1hod. 40min
Baci di dama (senza zucchero)
1hod. 30min
Budino di mais (senza glutine)
15min
Budino al pistacchio (vegan)
4hod. 15min
Cheesecake raw alle fragole
6hod. 50min
Salsa dolce allo yogurt
10min