Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 100 g di mandorle
- 50 g di albicocche secche denocciolate
- 100 g di olio di cocco
- 100 g di sciroppo di agave
- 30 g di amaranto soffiato
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
Crema
- 200 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, a pezzi
- 480 g di pesche in scatola tagliate a metà sgocciolate (peso netto) e il loro succo
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
- 800 g di tofu vellutato sgocciolato, a pezzi
- 200 g di margarina vegetale, a pezzi
- 4 cucchiaini di agar agar (vedere consigli)
- 30 g di amido
Glassa ai lamponi
- 70 g di zucchero
- 750 g di lamponi
- 2 bustine di glassa di zucchero rossa
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2137 kJ / 510 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownies (vegan)
55 Min
Strüdel ai frutti di bosco
2 Std.
Crostata fragole e timo (vegan)
2 Std.
Torta multistrato al cioccolato, lampone e pistacchi (vegan)
12 Std.
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55 Min
Torta alle bucce di banana
3 Std. 45 Min
Dolce al latte
5h
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8h 55min
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2 Std. 30 Min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2 Std. 30 Min
Insalata russa vegana
45 Min