
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 3 mandarini la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
- 2 tuorli
- 100 g di latte
- 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 242 kcal / 1012 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6hod. 15min
Mousse al cioccolato
3hod. 30min
Bavarese alle nocciole
7hod.
Panna cotta
6hod. 30min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4hod. 30min
Gelato al Parmigiano reggiano
10hod. 40min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2hod. 35min
Budino al cioccolato bianco
2hod. 20min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6hod. 35min
Cremoso al caffè
5hod. 30min
Panna cotta al caffè
4hod. 20min