Bavarese al mandarino

Bavarese al mandarino

3.8 6 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 4hod. 45min
6 porzioni

Suroviny

  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    300 g
  • di zucchero
    60 g
  • mandarini la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
    3
  • tuorli
    2
  • di latte
    100 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
    10 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 242 kcal / 1012 kJ
Protein 2.8 g
Tuk 20 g
Sacharidy 13.4 g
Vláknina 0.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...