Bavarese al mandarino
TM6 TM5 TM31

Bavarese al mandarino

3.8 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 60 g di zucchero
  • 3 mandarini la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
  • 2 tuorli
  • 100 g di latte
  • 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
242 kcal / 1012 kJ
Protein
2.8 g
Tuk
20 g
Sacharidy
13.4 g
Vláknina
0.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty