Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
- 2 tuorli
- 100 g di latte
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Gelato al caramello salato
8 godz. 25 min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6h 25min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15 min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2u. 30min
Crema inglese
15 Min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Crema di pesche caramellate e cannella
2 Std. 15 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min
Panna cotta
6h 30min