Bavarese al mandarino

Bavarese al mandarino

3.8 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 45min.
6 porzioni

Suroviny

  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 60 g di zucchero
  • 3 mandarini la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
  • 2 tuorli
  • 100 g di latte
  • 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 2.8 g
Kalorie 1012 kJ / 242 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 13.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...