Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
- 2 tuorli
- 100 g di latte
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Crème caramel
3h 45min
Crema inglese
15 Min
Bavarese alle nocciole
6h 40 min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Dacquoise ai lamponi
3h
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 Std.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Cheesecake all'arancia
5 Std. 40 Min
Panna cotta ai mirtilli
6 Std. 30 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Cheesecake ai lamponi
3h 20 min