Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
- 2 tuorli
- 100 g di latte
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8 Std. 20 Min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 Std. 15 Min
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Salmone farcito
1h 5 min
Fagottini al profumo di mare
1 Std. 40 Min
Bignè a sorpresa
2h
Bignè alla crema di funghi e speck
1sa 35 dk
Mousse al mango
20min
Panna cotta ai mirtilli
6 Std. 30 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min