Bavarese al mandarino
TM31 TM5 TM6

Bavarese al mandarino

3.6 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 60 g di zucchero
  • 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
  • 2 tuorli
  • 100 g di latte
  • 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1012 kJ / 242 kcal
Protein
2.8 g
Sacharidy
13.4 g
Tuk
20 g
Vláknina
0.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty