
Zařízení & příslušenství
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
Příprava 10min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
olive oil30 g
-
onions quartered120 g
-
leeks cut in pieces250 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
water600 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
green asparagus woody ends removed400 g
-
fresh chives snipped, for garnishing10
-
cream for garnishing
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
177.7 kcal /
743.6 kJ
Protein
4.7 g
Tuk
7.9 g
Sacharidy
24.9 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sodík
495.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

SPRINGTIME SOUPS
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko