Kompatibilní verze
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g toasted pine nuts
- ½ garlic clove
- 80 g fresh basil leaves
- 130 g extra virgin olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, diced (2 cm)
- 1200 g water, plus extra for cooking pasta
- 400 g dried fusilli pasta
- 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min