Kompatibilní verze
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g toasted pine nuts
- ½ garlic clove
- 80 g fresh basil leaves
- 130 g extra virgin olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, diced (2 cm)
- 1200 g water, plus extra for cooking pasta
- 400 g dried fusilli pasta
- 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min