Kompatibilní verze
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g toasted pine nuts
- ½ garlic clove
- 80 g fresh basil leaves
- 130 g extra virgin olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, diced (2 cm)
- 1200 g water, plus extra for cooking pasta
- 400 g dried fusilli pasta
- 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Mushroom Risotto
30 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Spring Vegetable Penne
45min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min