Zařízení & příslušenství
Vegetable Biryani
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
Rice
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
ghee50 g
-
basmati rice rinsed300 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
curry powder1 Tbsp
Vegetables
-
water1000 g
-
waxy potatoes peeled, diced (2 cm)150 g
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
frozen green peas150 g
-
cashew nuts75 g
-
sultanas50 g
Sauce
-
plain yoghurt100 g
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice1 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11.4 g
Kalorie
1937 kJ /
463 kcal
Tuk
24.7 g
Sacharidy
48.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Coconut Dhal
20min.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min.
Palak Paneer
45min.
Lentil Curry (Dahl)
30min.
Tarka Dal
9hod. 5min.
Paneer Makhani
1hod.
Chick Pea Curry
35min.
Cape Malay Vegetable Curry
35min.
Chapatis
1hod. 30min.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min.
Chana Masala
45min.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min.