Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de cola de rape (sin piel y con hueso)
- 4 carabineros
- 400 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 350 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 25 g de harina de trigo
- 60 g de tomate triturado en conserva
- 1 pastilla de caldo de pescado, desmenuzada
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 16 gambas crudas peladas
- 8 gambones crudos enteros, pelados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 44.1 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 21.7 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 322.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Fumet de pescado y gambas
20min
Popietas de lenguado y gambón
45 min
Allipebre de rape
45 min
Volovanes con marisco y rape
1h 10 min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 min
Crema con rape y gambas
30 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Rape en salsa americana
1h
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Arroz con sepia y cigalas
1h