Rape con salsa de carabineros

Rape con salsa de carabineros

4.5 26 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 raciones

Suroviny

  • 1000 g de cola de rape (sin piel y con hueso)
  • 4 carabineros
  • 400 g de cebolla en cuartos
  • 70 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 350 g de agua
  • 2 dientes de ajo
  • 25 g de harina de trigo
  • 60 g de tomate triturado en conserva
  • 1 pastilla de caldo de pescado desmenuzada
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 16 gambas crudas peladas
  • 8 gambones crudos enteros pelados

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 322.8 mg
Protein 44.1 g
Kalorie 1861 kJ / 444 kcal
Tuk 21.7 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 16.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...