Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
600
g de pescado de roca (gallineta, cabeza de rape y cabeza de pez de san pedro)
nebo 600 g de morralla (gallineta, cabeza de rape y cabeza de pez de san pedro) - 50 g de vino blanco
- 900 g de agua
- 3 - 4 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de colorante alimentario (volitelně)
- 120 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 300 g de tomate maduro en trozos
- 1 - 2 bogavantes (aprox. 1000 g)
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3134 kJ / 749 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 84.8 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 702.8 mg
Alternativní recepty
Fumet de pescado y gambas
20min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz con bogavante
1h
Rape en salsa americana
1h
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Arroz con sepia y cigalas
1h