
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
600
g de pescado de roca (gallineta, cabeza de rape y cabeza de pez de san pedro)
nebo 600 g de morralla (gallineta, cabeza de rape y cabeza de pez de san pedro) - 50 g de vino blanco
- 900 g de agua
- 3 - 4 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de colorante alimentario (volitelně)
- 120 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 300 g de tomate maduro en trozos
- 1 - 2 bogavantes (aprox. 1000 g)
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 749 kcal / 3134 kJ
- Protein
- 31.1 g
- Tuk
- 31.8 g
- Sacharidy
- 84.8 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Sodík
- 702.8 mg
Alternativní recepty
Níscalos guisados
30min
Rape con salsa de carabineros
50min
Fideuá de marisco del senyoret
1hod. 10min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1hod. 30min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1hod.
Arroz con bogavante
1hod.
Arroz rojo de carabineros
1hod.
Paella del senyoret
1hod. 30min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1hod. 15min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4hod.
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1hod. 25min
Arroz negro con gambones y sepia
45min