Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 500 g de almejas frescas
- 4 cucharaditas de sal
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (volitelně)
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 pastilla de caldo de pescado
-
1 - 2
pellizcos de hebras de azafrán
nebo ¼ de cucharadita de colorante amarillo -
150
g de vino blanco
nebo 150 g de sidra natural asturiana - 1000 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 779 kJ / 186 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 421.4 mg
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Fabes con almejas
30 min
Crema de marisco
40min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Marmitako
40min
Arroz con sepia y cigalas
1u.
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 godz. 30 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min