![Fabas con almejas (Cocción lenta) Fabas con almejas (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05b10148-ea52-4df0-a3a8-a745354d1d7d/Derivates/24505379-af64-4a3d-bb91-b992c8dc7338.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 500 g de almejas frescas
- 4 cucharaditas de sal
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (volitelně)
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 pastilla de caldo de pescado
-
1 - 2
pellizcos de hebras de azafrán
nebo ¼ de cucharadita de colorante amarillo -
150
g de vino blanco
nebo 150 g de sidra natural asturiana - 1000 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 779 kJ / 186 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 421.4 mg
Alternativní recepty
Marmitako
40 min
Fabes con almejas
30 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30 min
Caldo gallego de grelos
4h 10 min
Pulpo con fabes y chorizo (Al vacío)
4 godz. 45 min
Fabada asturiana de mazapán
2 Std.
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Txangurro
1 godz. 10 min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min