![Calamares rellenos Calamares rellenos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2693e099-262c-4e0c-8b8d-d47e39e802ee/Derivates/f42eb06a-2804-405b-9da5-05e3e3bf1b3d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fumet
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 700 g de gambones crudos enteros
- 100 g de cerveza negra
- 100 g de agua
Relleno
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 150 g de cebolleta en trozos
- 150 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de calamares frescos pequeños (12-15 calamares)
- 100 g de tomate troceado en conserva (escurrido)
- 1 pimienta de Cayena seca, desmenuzada
- 10 g de perejil fresco picado
- 1 cucharadita de sal
Salsa
- 150 g de puerro
- 150 g de cebolleta en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate troceado en conserva (escurrido)
- 5 g de perejil fresco picado
- 100 g de cerveza negra
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 44.9 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1053.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamares a la mallorquina
1 godz.
Rape en salsa americana
1 godz.
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1ч. 45 мин.
Rape con salsa de carabineros
50 мин.
Cazuelitas de pilotetes de San Esteban
1 godz. 10 min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1ч. 30 мин.
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 мин.
Merluza a la koskera
45 min
Allipebre de rape
45 min