Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fumet
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 700 g de gambones crudos enteros
- 100 g de cerveza negra
- 100 g de agua
Relleno
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 150 g de cebolleta en trozos
- 150 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de calamares frescos pequeños (12-15 calamares)
- 100 g de tomate troceado en conserva (escurrido)
- 1 pimienta de Cayena seca, desmenuzada
- 10 g de perejil fresco picado
- 1 cucharadita de sal
Salsa
- 150 g de puerro
- 150 g de cebolleta en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate troceado en conserva (escurrido)
- 5 g de perejil fresco picado
- 100 g de cerveza negra
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 44.9 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1053.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Guisat de peix
1h 25min
Rape al oporto
50min
Guiso de sepia con patatas
1h
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Calamares a la mallorquina
1h
Bacalao con gambones y almejas
45min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Rape en salsa americana
1h
Arroz con sepia y cigalas
1h