Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 huevos duros
- 4 latas de almejas al natural (en conserva) con su jugo (aprox. 120 g c/u)
- 300 g de cebolla en trozos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de pimentón
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 300 g de filetes de merluza fresca sin piel ni espinas, en trozos
- 8 palitos de cangrejo en 2-3 trozos
- 2600 g de caldo de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 100 - 150 g de pan duro en trozos
- 600 g de langostinos crudos medianos pelados (pueden ser congelados, previamente descongelados)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 11119.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30 Min
Sopa de mariscos
1 Std. 30 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Judías blancas con chorizo
50 Min
Sopa marinera asturiana
30 Min
Cocido madrileño
2 Std. 15 Min
Menú: Cremoso de cecina. Tartaletas de marisco. Zarzuela de pescados y mariscos. Turrón de chocolate y pistachos.
1 Std. 15 Min
Patatas mare nostrum
1 Std.
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Sopa de picadillo
1 Std. 15 Min
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 Min
Sopa de pescado y arroz
45 Min