Mushroom and White Wine Cream Sauce

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.7 72 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
300 g

Suroviny

  • dried porcini mushrooms
    12 g
  • water
    30 g
  • fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces
    100 g
  • unsalted butter cold, diced
    50 g
  • shallots halved
    60 g
  • dry white wine
    120 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • boiling water
    200 g
  • single cream (approx. 18 % fat)
    125 g
  • plain flour
    25 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fine sea salt to taste

Nutriční hodnoty na 300 g

Kalorie 789 kcal / 3309 kJ
Protein 13 g
Tuk 62 g
Sacharidy 27 g
Vláknina 10.3 g
Nasycený tuk 49 g
Sodík 1636 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...