Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g dried porcini mushrooms
- 30 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, roughly cut in pieces
- 50 g unsalted butter, cold, diced
- 60 g shallots, halved
- 120 g dry white wine
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp chicken stock paste, homemade - 200 g boiling water
- 125 g single cream (approx. 18 % fat)
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- fine sea salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1636 mg
Alternativní recepty
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Mushroom Risotto
30min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Sous-vide Ossobuco
12hod. 40min
Soubise Sauce
30min
Béchamel Sauce
15 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Dauphinoise Potatoes
50min