Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.7 ( 72 hodnocení )

Suroviny

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 30 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces
  • 50 g unsalted butter cold, diced
  • 60 g shallots halved
  • 120 g dry white wine
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    nebo ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 200 g boiling water
  • 125 g single cream (approx. 18 % fat)
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
  • fine sea salt to taste

Nutriční hodnoty
na 300 g
Kalorie
789 kcal / 3309 kJ
Protein
13 g
Tuk
62 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
10.3 g
Nasycený tuk
49 g
Sodík
1636 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty