Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de miel y mostaza
- 75 g de mostaza a la antigua
- 1 cucharada de vinagre
- 75 g de miel
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos
- 400 g de agua
- 10 huevos
- 400 g de salmón ahumado en trozos
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de pan rallado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Terminación
- 300 - 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1392 kJ / 333 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 693 mg
Alternativní recepty
Huevos gratinados
20min
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1h
Endibias gratinadas
40min
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1h
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20min
Bacalao espiritual
45min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1h
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Tartaletas de cebolla con salmón
1h 15min
Huevos a la florentina
40min