Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso parmesano
- 80 g de harina de repostería
- 100 g de cerveza
- 2 cucharadas de hierbabuena fresca picada
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 yema de huevo
- 150 g de tomates secos (en trozos)
- 1 clara de huevo
- 2 gotas de zumo de limón
- 300 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 2.09 g
- Tuk
- 3.69 g
- Vláknina
- 0.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak tartare
30 Min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10 min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1h 40min
Tarros con verduras de verano
8 Std. 35 Min
Bombones de fresa
35 Min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 Min
Hamburguesa de confit de pato y lombarda con salsa de naranja
4 Std. 45 Min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10 Min
Olivada y aceite de oliva negra de Aragón
20min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15min
Nems de langostinos con emulsión de piña
25 Min