Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 80 g de cebolla cortada en dos
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 400 g de champiñones frescos laminados
- 10 g de vino tinto
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida (y algo más para servir)
-
250
g de queso fontina en lonchas gruesas
nebo 250 g de queso gruyère en lonchas gruesas -
20
rebanadas de chapata
nebo 20 rebanadas de baguette
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minicroissants de langostino y sobrasada
1h 20 min
Crostini con quesos y tomates secos
20 min
Volcán de chocolate
15min
Bruschetta de pollo y rúcula
40 Min
Crostini con tomate y mozzarella
25 min
Aperitivo de Piamonte
25 min
Choux de queso
1 Std. 10 Min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20 min
Bruschetta de aceitunas
5 Min
Tartaletas de manzana y gorgonzola
45 min
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1 Std. 10 Min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min