Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 70 g onions, quartered
- 15 g vegetable oil, plus extra for frying
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- 100 g cooked beetroot, quartered
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 1 tsp garam masala
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp plain flour, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 1.25 g
- Sacharidy
- 8.69 g
- Tuk
- 1.79 g
Alternativní recepty
Paneer makhani
45min
Dal Makhani
9u. 30min
Tarka Dal
9h 5 min
Chapatis
1 Std. 30 Min
Sambhar
1 Std. 5 Min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Dhokla
30min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Palak Paneer
45min
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Chana Masala
45min