Zařízení & příslušenství
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
lime juice10 g
-
sesame oil5 g
-
rice vinegar60 g
-
maple syrup25 g
-
toasted sesame seeds25 g
-
cornflour30 g
-
light soy saucetamari60 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
cauliflower florets halved if large900 g
-
basmati rice250 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
olive oil20 g
-
red chilli halved, seeds removed1
-
spring onions cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing50 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
hoisin sauce30 g
-
water200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
892 mg
Protein
15 g
Kalorie
2133 kJ /
506 kcal
Tuk
12 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
82 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant-based Kitchen
30 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min