Kompatibilní verze
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 10 g lime juice
- 5 g sesame oil
- 60 g rice vinegar
- 25 g maple syrup
- 25 g toasted sesame seeds
- 30 g cornflour
-
60
g tamari
nebo light soy sauce - ½ tsp dried chilli flakes
- 900 g cauliflower florets, halved if large
- 250 g basmati rice
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 1 red chilli, halved, seeds removed
- 50 g spring onions, cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g hoisin sauce
- 200 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2133 kJ / 506 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 892 mg
Alternativní recepty
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 Std. 20 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min