Kompatibilní verze
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 10 g lime juice
- 5 g sesame oil
- 60 g rice vinegar
- 25 g maple syrup
- 25 g toasted sesame seeds
- 30 g cornflour
-
60
g tamari
nebo light soy sauce - ½ tsp dried chilli flakes
- 900 g cauliflower florets, halved if large
- 250 g basmati rice
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 1 red chilli, halved, seeds removed
- 50 g spring onions, cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g hoisin sauce
- 200 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2133 kJ / 506 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 892 mg
Alternativní recepty
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h