Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 1 red onion, (approx. 100 g), quartered
- 200 g chestnut mushrooms, halved
- 80 g carrot, cut in pieces
- 90 g celery, cut in pieces
- 20 g sunflower oil
- 15 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp plain flour
- 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
- 350 g water
- 80 g red wine, vegan
- 20 g dark soy sauce, vegan
- 10 g red wine vinegar, vegan
- ½ tsp mustard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 387 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Vegetarian Chilli
35min
Espresso 'Baked' Beans
35min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min
Vegan Mayonnaise
15min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min