Empadão de pato com alheira

Empadão de pato com alheira

4.2 12 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
8 doses

Suroviny

Recheio
  • maçã reineta s/ casca cortada em pedaços
    400 g
  • azeite
    30 g
  • cebola roxa cortada em pedaços
    200 g
  • malagueta (volitelně)
    1
  • alecrim só as folhas
    2 pés de
  • peito de pato s/ pele cortado em cubos
    850 g
  • sal
    1 c. chá de
  • molho de soja
    10 g
  • mostarda
    15 g
  • vinho branco
    30 g
  • alheira s/ pele cortada em pedaços (3 alheiras aprox.)
    600 g
Puré
  • nabiças cortadas em juliana
    200 g
  • leite
    250 g
  • sal
    1 c. chá de
  • batata-doce cortada em pedaços pequenos
    800 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • manteiga
    50 g
  • Azeite q.b. p/ untar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 9 g
Kalorie 0 kJ / 484 kcal
Tuk 23 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...