Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 400 g maçã reineta s/ casca cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 200 g cebola roxa cortada em pedaços
- 1 malagueta (volitelně)
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 850 g peito de pato s/ pele cortado em cubos
- 1 c. chá de sal
- 10 g molho de soja
- 15 g mostarda
- 30 g vinho branco
- 600 g alheira s/ pele cortada em pedaços (3 alheiras aprox.)
Puré
- 200 g nabiças cortadas em juliana
- 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata-doce cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 50 g manteiga
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 484 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Arroz de pato à Lafões
1h 40min
Arroz de pato com cogumelos e bacon
1 Std. 30 Min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1sa 10 dk
Borrego recheado com grelos e alheira e arroz selvagem com abóbora
3h 30min
Bacalhau no pão gratinado
1h
Guisado de vitela coberto
3h 30min
Gratinado de lulas
1 Std. 30 Min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Bacalhau com espargos e camarão
1h
Rolo de peru com cogumelos
50min
Arroz de pato
1h 5min
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1h