Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble
- 200 g broa de milho partida em pedaços
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 50 g azeite
Recheio
- 100 g cebola
- 4 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g tomate fresco cortado em quartos
- 1 folha de louro
- 100 g pimento verde cortado em cubos
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 20 g vinho branco
- 4 postas de bacalhau demolhado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 338 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de peixe
1h
Empadão de pato com alheira
1u. 50min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1sa 35 dk
Empada de alheira e grelos
1h
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45 min
Bacalhau com grão e broa
45 min
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30 min
Bacalhau de cebolada e broa
1h
Tarte de maçã
50 min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10 min
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1sa 35 dk