Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- ½ peperoncino
- 1 pizzico di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 50 g di acqua
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Girelle con pesto di noci
50 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Gamberi al balsamico
30 min
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5h 10min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 min