Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- ½ peperoncino
- 1 pizzico di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 50 g di acqua
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Tris di salse per aperitivo
30 min
Castagnaccio
1 Std.
Pappa di pomodoro e uova (tumatica e euv)
40 Min
Sformatini al cotechino
30 min
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Crostini di pane con tapenade
25min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 Min
Crema spalmabile al salmone
10 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 Min